Formular cerere oferta

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Mesaj

  Servicii

  CASA este universul nostru si din acest motiv decorarea locuintei si in egala masura, decorarea ferestrelor, ne pot aduce magia si bucuria pe care o cautam. Privim spre ferestrele casei si cautam sa aducem mai aproape cerul, soarele si copacii. Natura ne influenteaza cu subtilitate si ne ofera energia, calmul, iubirea, armonia si starea de bine de care avem nevoie zi de zi.

  Aducem armonia in casa ta printr-o paleta de perdele, draperii, rolouri si jaluzele pentru toate spatiile. Alege perdele opace, din voal, din snururi, din dantela sau materiale naturale, uni sau in culori variate si intreg aspectul casei tale se va insufleti.

  Completeaza designul cu draperii elegante si si creeaza un interior placut si plin de distinctie.

  Decoram case,birouri, hoteluri, magazine si orice spatiu unde oamenii cauta o schimbare.

  Consultanta gratuita

  Daca doresti vom alege impreuna cele mai potrivite materiale si modele, iar noi vom incerca sa descoperim frumosul si eleganta vazuta prin ochii tai

  Te vom asistam pe toata durata procesului de decorare a ferestrelor. Te asteptam in showroom-ul nostru din Brasov cu un univers colorat de perdele, draperii, jaluzele , plisee rulouri , obiecte de decoratiuni interioare

  Ne implicam trup si suflet in fiecare proiect. La cerere, ne deplasam acolo unde sunt clientii nostri insotiti de toate mostrarele si cataloagele pe care le avem la dispozitie pentru a putea alege in cunostinta de cauza.

  Masuratori si executie

  Luam in calcul toate aspectele atunci cand vine vorba de perdele si draperii. Masuratorile corecte sunt cele care dicteaza felul in care articolele pentru decorarea ferestrelor se vor incadra cu precizie. Venim, masuram si facem sugestii pentru a putea alege ce este mai frumos si mai potrivit pentru spatiul ce urmeaza a fi infrumusetat.

  Echipa noastra de executie face magie si creeaza forma dorita perdelelor si draperiilor. Ele sunt cele care creaza bucle, falduri si drapeje si se asigura ca produsele finite sunt asa cum iti doresti.

  Montaj

  Momentul nostru preferat este montajul, atunci surprindem emotia clientilor nostri si satisfactia pe care o au privind catre ferestre. Iubim momentul in care perdelele si draperiile noastre completeaza designul casei sau al biroului.

  Lucram curat, rapid si profesionist. Respectam fiecare spatiu in care pasim si ne asiguram de perfectiunea lucrarilor executate. Indiferent de alegerea facuta (perdele lungi sau scrte, draperii, rulouri simple, rulouri romane sau japoneze, jaluzele verticale, plisee simple sau duet, sine, galeriisau alte accesorii) serviciile noastre se ridica la aceeasi inaltime.

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.